Тренінг для работодавців у Дрогобичі

Тренінг для работодавців у Дрогобичі
12 Жовтня 2018
Друкувати цю новину

Сьогодні у конференц-залі Дрогобицької міської ради (Львівська область) розпочався тренінг для роботодавців «СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ НА ВІДКРИТОМУ РИНКУ ПРАЦІ».

Організатори: Всеукраїнська громадська спілка «Національна Асамблея людей з інвалідністю України», за підтримки Дрогобицької міської ради.

Мета заходу – підвищення поінформованості роботодавців щодо різних аспектів працевлаштування та зайнятості людей з інвалідністю, зміна стереотипів щодо працівників з інвалідністю, сприяння покращенню ситуації на ринку праці для даної групи громадян, ознайомлення з досвідом підприємств різних форм власності у цій сфері.

Участь у заході беруть: директори підприємств, установ, організацій різних форм власності, а також фахівці по роботі з персоналом.

Захід проводиться в рамках реалізації в Україні Міжнародного проєкту «Тренінги, розширення економічних можливостей, допоміжні технології та послуги медичної/фізичної реабілітації», який впроваджується в Україні Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України спільно UCP Wheels for Humanity (США) за підтримки Агентства міжнародного розвитку Уряду США (USAID).

  Категорія: