УВАГА! Запрошуємо на бізнес-тренінг у Маріуполі із розвитку та просування малого бізнесу

УВАГА!  Запрошуємо на бізнес-тренінг у Маріуполі  із розвитку та просування малого бізнесу
18 Травня 2018
Друкувати цю новину

Завершується реєстрація кандидатів для участі  у бізнес-тренінгу 22-24 травня 2018 року у м. у Маріуполі із розвитку та просування малого бізнесу, який проводиться Національною Асамблея людей з інвалідністю України в рамках реалізації проєкту «Тренінги, розширення економічних можливостей, допоміжні технології та послуги медичної/фізичної реабілітації», за фінансової  підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Заплановано проведення п’яти триденних бізнес-тренінгів цього напрямку і перший з них буде проведено саме у Маріуполі.

Кожен  захід буде включати в себе лекції та практичні заняття на теми:

  • законодавче регулювання підприємництва;
  • чинне законодавство щодо оподаткування підприємницької діяльності в Україні;
  • сучасні технології SEO-просування, Інтернет-маркетинг;
  • основи фандрайзингу, основні правила/вимоги до написання бізнес-проєктів;
  • обмін досвідом ведення власного бізнесу серед учасників тренінгу: напрацювання та впровадження бізнес-ідей, проблеми, що виникали в процесі підприємницької діяльності та шляхи їх вирішення;
  • майстер-клас (за напрямками діяльності).

Сподіваємося, що тренінг у Маріуполі буде корисний всім власникам малого бізнесу, а особливо тим, хто надає послуги населенню, виготовлення сувенірної продукції, пошиття та ремонту одягу тощо.

До участі у заходах запрошуються особи віком від 18 років, які зареєстровані як фізична особа – підприємець (ФОП) або планують відкрити ФОП  та бажають отримати необхідні навички із розвитку та просування власного бізнесу в сучасних умовах, обмінятися досвідом з колегами-підприємцями, а саме:

  • зареєстровані ФОП з числа внутрішньо переміщених особи з інвалідністю, членів їх родин (мати/батько дитини з інвалідністю, опікун особи з інвалідністю);
  • зареєстровані ФОП з числа, осіб з інвалідністю, які мешкають у населених пунктах, на території яких здійснювалася АТО, та члени їх родин (мати/батько дитини з інвалідністю, опікун особи з інвалідністю);
  • зареєстровані ФОП – переможці Конкурсу міні-грантів, який проводився в рамках проєкту ТЕАМ протягом 2016-2017 років;
  • особи з числі цільової групи проєкту, які планують відкрити ФОП.

Набір/реєстрація учасників бізнес-тренінгів проводиться шляхом заповнення Google-анкети. Анкета заповнюється українською мовою. Особа, яка заповнила Анкету   погоджується із умовами участі у заході та дає згоду на обробку персональних даних.

Інформацію щодо проведення бізнес-тренінгів в інших містах України можна отримати за посиланням.

Організатори забезпечують учасникам харчування, компенсацію вартості проїзних квитків залізничного транспорту (купе, плацкарт, «Інтерсіті» – вагон 2 класу), автобусних міжміських перевезень (за умови наявності оригіналів проїзних документів та документів, що посвідчують компанію перевізника, відповідно до норм визначених законодавством та вимог ГС «ВГО «НАІУ» (будуть надані додатково), проживання (у разі потреби) для іногородніх учасників. Особам, які користуються інвалідною коляскою – номер в готелі, який пристосований для осіб з інвалідністю.

——————————————————————————————————————–

Контакти:

Вікторія Назаренко

Координатор проєкту НАІУ, Генеральний секретар НАІУ

0937711060, 0442796182, v.n.nazarenko@ukr.net

 

Олена Поліщук

кейс-менеджер проєкту НАІУ

0671339953, 0442796182, olena.polishchuk@ukr.net

 

Офіс проєкту у м. Маріуполь:

Кейс-менеджер проєкту  – 0688829678, kravchenko.pover.@gmail.com

  Категорія: