До уваги членів та партнерів НАІУ. Проєкт наказу Мінсоцполітики на опрацювання

До уваги членів та партнерів НАІУ. Проєкт наказу Мінсоцполітики на опрацювання
24 Січня 2018
Друкувати цю новину

До Секретаріату Національної Асамблеї людей з інвалідністю України (НАІУ) надійшов на опрацювання проєкт наказу Міністерства соціальної політики України “Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України  від  20  березня  2012  року № 150”,  зміни до Переліку Переліку товарів, робіт та послуг, на закупівлю яких спрямовуються кошти, що підлягають перерахуванню Пенсійним фондом України та органами праці та соціального захисту населення установам, де особи перебувають на повному державному утриманні”.

Просимо, у разі зацікавленості, розглянути зазначений проєкт та надати свої пропозиції чи зауваження до 15:00 26.01.2018р. на електронну адресу НАІУ  office-naiu@ukr.net

Документи скачати:

Проєкт Наказу “Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України  від  20  березня  2012  року № 150”

“Зміни до Переліку товарів, робіт та послуг, на закупівлю яких спрямовуються кошти, що підлягають перерахуванню Пенсійним фондом України  та структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві державних адміністрацій, виконавчих органів міських рад установам, де особи перебувають на повному державному утриманні”.

Порівняльна таблиця до проєкту наказу Міністерства соціальної політики України  „Про внесення змін до Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 20 березня 2012  року № 150”.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до проєкту наказу Міністерства соціальної політики України „Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 20 березня 2012  року № 150”.

  Категорія: