НАІУ отримала подяку від Полтавської обласної психолого-медико-педагогічної консультації

НАІУ отримала подяку від Полтавської обласної психолого-медико-педагогічної консультації
12 Грудня 2017
Друкувати цю новину

Комунальний заклад «Обласна психолого-медико-педагогічна консультація» Полтавської обласної ради висловлює свою подяку за сприяння у проведенні Всеукраїнського навчально-практичного семінару «Можливості впровадження елементів раннього втручання в дошкільних закладах. Співпраця батьків та фахівців при психолого-педагогічному супроводі дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивному просторі», який було Вами підтримано та організовано в м. Вінниця 27-29 листопада 2017 року.

Семінар пройшов змістовно, цікаво, професійно. Організатори заходу Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця», в особі Демко С.В., забезпечили комфортні умови перебування для кожного учасника. Дуже цікавою була взаємодія двох категорій учасників семінару – батьків дітей з інвалідністю та фахівців, які надають освітні послуги таким сім’ям. На високому рівні підготовлені презентаційні матеріали, які мали своє практичне значення. ‘

Дякуємо організаторам за надану можливість отримати нові знання та корисну практичну інформацію, які будемо успішно та ефективно використовувати в своїй діяльності.

Сподіваємося на подальшу співпрацю та проведення спільних заходів.

Завідувач С.І. Кривенко

  Категорія: