Відбулася робоча зустріч з Першим заступником Міністра доходів і зборів України Білоусом І.О.

21 Травня 2014
Друкувати цю новину

Шановні колеги! Інформуємо Вас, що за ініціативи Голови Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та осіб з інвалідністю, Голови Національної Асамблеї осіб з інвалідністю України Сушкевича В.М. 16 травня 2014 року відбулася робоча зустріч з Першим заступником Міністра доходів і зборів України Білоусом І.О. В зустрічі тако взяли участь Генеральний Секретар НАІУ Назаренко В.М. та Перший заступник Голови ЦП УТОС, Перший заступник Асоціації підприємців та працюючих осіб з інвалідністю України, директор Дніпропетровського учбово-вир обничого підприємства УТОС Кіт С.В.

Під час зустрічі були обговорені актуальні питання діяльності підприємств громадських організацій осіб з інвалідністю, зокрема внесення змін до Податкового кодексу України в частині продовження дії нульової ставки ПДВ для таких підприємств, своєчасності погашення ПДВ, включення представників підприємств ГОІ до робочих груп з питань вдосконалення Податкового кодексу та інше. Досягнуто розуміння та підтримку.

Враховуючи вищевикладене, просимо, у разі зацікавленності, терміново направити на електронну адресу: v.n.nazarenko@ukr.net інформацію, що викладена в таблиці.

Вікторія Назаренко
Помічник народного депутата України Сушкевича В.М.

  Категорія: