Ранок шостого дня у Ріо: 1 “золото” та 3 “бронзи”

Ранок шостого дня у Ріо: 1 “золото” та 3 “бронзи”
14 Вересня 2016
Друкувати цю новину

Ранок шостого дня у Ріо: 1 "золото" та 3 "бронзи"Перша половина шостого дня у Ріо завершилась 1 золотою та 3 бронзовими нагородами! Підсумок ранку: 65 медалей – 23 золоті, 19 срібних та 23 бронзових! Золото у стрільбі з пневматичної гвинтівки у вправі R5 (10 м 60 пострілів) взяв Василь Ковальчук з фінальним паралімпійським рекордом (211.7).

Бронзову нагороду сьогодні з самого ранку виборола Литовченко Марина (за іронією долі, вона змагалась з україночкою Ходзинською Антоніною і стала переможницею. Обидві спортсменки – з Харкіщини).

Дві бронзові медалі сьогодні у фехтувальників. Бреус Євгенія стала третьою, здолавши сильну супротивницю із Угорщини з рахунком 15:10, Науменко Олег – взагалі щасливчик! Він практично вскочив в останній вагон потяга під назвою Ріо. Саме він був одним із тих, хто отримав додаткову ліцензію. Бронзова нагорода! Переміг достойно спортсмена із Франції з рахунком 15:5.

Що ж, день у Ріо продовжується. Дивіться UA:Перший, вболівайте разом з нами та Київстар – нашим комунікаційним партером – і компанією Воля, не зважаючи на те, що в Україні вже ніч!

Прес-служба НКСІУ

Фото з попередніх змагань