10-12 вересня 2015 року в м. Луцьк відбудеться міжрегіональний науково-методичний семінар

10-12 вересня 2015 року в м. Луцьк відбудеться міжрегіональний науково-методичний семінар
1 Вересня 2015
Друкувати цю новину

«ЗАВДАННЯ ПМПК ТА РОЛЬ ГОІ В ОПТИМІЗАЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА ВПРОВАДЖЕННІ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ В УМОВАХ СУЧАСНОГО ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА»

10-12 вересня 2015 року, м. Луцьк

Семінар проводиться за ініціативою Волинського обласного Фонду «ЗІР» та правління ВОО УТОС спільно із Національною Асамблеєю осіб з інвалідністю України (НАІУ) на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти та Волинського обласного центру реабілітації осіб з інвалідністю зору.

За участю:  

  • Управління освіти, науки і молоді Волинської ОДА;
  • Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки;
  • Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка»;
  • Рівненського національного університету водного господарства та природокористування;
  • Академії рекреаційних технологій і права (м. Луцьк).

Мета семінару: обговорення актуальних питань оптимізації спеціальної освіти та впровадження інклюзивного навчання в умовах сучасного громадянського суспільства, висвітлення прикладних аспектів роботи з дітьми різних нозологій та проведення тренінгів, визначення перспектив співпраці між ПМПК, державними установами та громадськими організаціями осіб з інвалідністю.

Регламент роботи семінару:

10 вересня 2015 р. – виступи представників державних структур, громадських організацій осіб з інвалідністю, науковців ВНЗ та практиків  щодо впровадження інклюзивного навчання в умовах сучасного громадянського суспільства;

11 вересня 2015 р. – робота у секціях, проведення тренінгів та майстер-класів;

12 вересня 2015р. – ознайомлення з досвідом роботи Володимир-Волинської спеціалізованої ЗОШ – інтернату І-ІІІ ст. «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Планується випуск матеріалів семінару. Учасникам семінару буде виданий сертифікат

  Категорія: