Харчування це базова потреба людини. Арахіс, пшениця, молоко – для когось це звичайні продукти, а для когось несуть загрозу для здоров’я.
Ми різні і наші відмінності полягають не лише у віці, кольорі очей, але й можливості чути, бачити, рухатися, а також безпечно та зручно вживати ті чи інші продукти: м’ясо, рибу, овочі, печиво, цукерки, молочні продукти та інше.
Наявність, доступність та зрозумілість інформації про продукт, зручність упаковки – всі ці аспекти впливають на можливості споживання, а також відвідування закладів та заходів, де передбачається харчування.
Якщо Ви маєте будь яку інвалідність або непереносимість певних харчових продуктів, доглядаєте чи маєте близьких з інвалідністю, приділіть 10 хвилин вашого часу, та розкажіть нам, з якими труднощами ви або вони стикаються при споживанні. Для нас особливо важливі ваші історії та приклади, тобто відповіді на відкриті питання.
Це дослідження дозволить надати рекомендації виробникам аграрної продукції на що звертати увагу щоб покращити асортимент, зробити харчову продукцію більш зручною та безпчною для споживачів з інвалідністю.
Чекаємо ваших відповідей до 9 червня 2022:
Посилання на опитування https://forms.gle/Bk5YAYHHL5mUXesCA
Дослідження проводить ГО “Про.УД | Універсальний дизайн” та Національна Асамблея людей з інвалідністю України. Дослідження стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics.
Коментар:*
Nickname*
E-mail*
Website
Зберегти моє ім'я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів.