Відбулося 2-е розширене засідання Національної ради Всеукраїнського форуму “Батьки за раннє втручання”

Відбулося 2-е розширене засідання Національної ради Всеукраїнського форуму “Батьки за раннє втручання”
3 Червня 2020
Друкувати цю новину

“Чи ми щось можемо, ми ж лише батьки?!”, – саме з таким питанням або й навіть з сумнівом та внутрішньою постійною невпевненістю живуть більшу частину життя, чи ж то і все життя родини дітей з інвалідністю, з особливостями або порушеннями розвитку.

Але є батьки, які не лише подолали цю внутрішню невпевненість і змінили своє життя, і життя своїх родин,.. вони впевнено крокують по життю і змінюють долі вже інших родин дітей з інвалідністю. І наразі вони це роблять міцно стиснувши свої ряди і взявшись за руки.

У вівторок, 26 травня, відбулося 2-е розширене засідання Національної ради Всеукраїнського форуму “Батьки за раннє втручання”.

Всеукраїнський форум “Батьки за раннє втручання” на сьогодні має 12 регіональних платформ – 11 обласних і 1 місцеву. До його складу входять вже більше 100 батьківських громадських організацій.

Зустріч Нацради Форуму проходила у форматі он-лайн конференції на платформі ZOOM. У першій частині зустрічі членам Нацради Форуму були представлені батьківські організації Кіровоградської та Житомирської областей.

Тож батьківська спільнота поширюється і Форум буде офіційно представлений ще й у цих регіонах.

У другій частині обговорювали робочі моменти функціонування Форуму та регіональних платформ у нових умовах, обтяжених реформами та кризою. Тим не менш, наші форумчанки планують проводити он-лайн активності та надалі просувати послугу раннього втручання у своїх областях та відстоювати права сімей, які виховують дітей з порушеннями розвитку які потребують допомоги.

  Категорія: