НАША ПІДТРИМКА – ВАША ПЕРЕМОГА!

by Olga Zhurbenko | 1 Березня 2018 13:09

28 лютого 2018 року о 18:00 у м.Києві в Stereo Plaza[1] відбулась урочиста церемонія проводів національної паралімпійської збірної команди України з зимових видів спорту на Паралімпіаду-2018. Вона була  дуже зворушливою та душевною і пройшла у дружній теплій атмосфері.

Разом із нами  національною команду проводжали: Перша леді країни М.Порошенко, Віце-прем’єр-міністр України В.Кириленко, керівництво Адміністрації Президента, майже весь склад профільного Комітету Верховної ради України, Мінмолодьспорту, Мінсоцполітики, МОЗ і МОН,  спортивні функціонери, зірки шоу-бізнесу , серед яких: Pianoбой, Світлана Тарабарова, С.К.А.Й, Танок на майдані Конґо, Monatik і діти, гурт Без Обмежень, The Hardkiss, O.Torvald, Христина Соловій,  неймовірні хореографічні композицї Соціально-культурного проєкту БЕЗМЕЖ, а також українці зі всіх регіонів країни.

Нагадаємо, Національна паралімпійська збірна команда України вже вшосте братиме участь у зимових Паралімпійських іграх – у ХІІ зимових Паралімпійських іграх, які з 9 по 18 березня пройдуть в корейському місті Пхенчхан.

Команда представлятиме 3 види спорту: лижні гонки, біатлон та гірськолижний спорт, а саме – сноуборд.
У попередньому складі команди – 33 спортсмени, 10 з яких – спортсмени-лідери або ж гайди, які супроводжують незрячих спортсменів та спортсменів з порушенням зору на трасі під час змагань.

Вдячні усім, хто цього вечора був разом з нами, був разом з нашою збірною! Дякую усім, хто брав участь в організації церемонії проводів! Українські паралімпійці – найкращі! Вболіваємо за наших! НАША ПІДТРИМКА – ВАША ПЕРЕМОГА!

Більш фото на нашій сторінці у ФБ[2].

Endnotes:
  1. Stereo Plaza: https://www.facebook.com/stereoplaza/
  2. ФБ: https://www.facebook.com/pg/vgonaiu/photos/?tab=album&album_id=826400564217087

Source URL: https://naiu.org.ua/35495-2/