Зустріч НАІУ з представниками Центру доступу до футболу в Європі

Зустріч НАІУ з представниками Центру доступу до футболу в Європі
17 Листопада 2017
Друкувати цю новину

 

У вівторок, 14 листопада, в приміщенні офісу секретаріату НАІУ відбулася робоча зустріч представників НАІУ з представниками Центру доступу до футболу в Європі (CAFE – Centre for Access to Football in Europe).  Зокрема, виконавчою директоркою Джоаною Дігел та координаторкою розвитку футболу в Східній Європі Естер Джоунс Рассел з питань майбутньої співпраці організації щодо надання вболівальникам з інвалідністю доступу до футболу.

Головна мета візиту представників CAFE в Україну – інспекція двох столичних стадіонів, які наступного року прийматимуть фінальні матчі жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів: НСК «Олімпійський» та «Динамо» імені Лобановського». Зокрема у плані наявності необхідної інфраструктури та можливості надання послуг аудіо-описових коментарів.

Нагадаємо, що під час Євро-2012  CAFE і Національна Асамблея людей з інвалідністю вже мали спільний проєкт, завдяки якому сотні вболівальників з інвалідністю мали можливість спостерігати матчі та вболівати за національні збірні країн-учасниць чемпіонату.

  Категорія: